Air Jordan

Az idei év meghatározó csukája: a Jordan 4 Seafoam

Az idei év meghatározó csukája: a Jordan 4 Seafoam - OnSize

Az Air Jordan 4 Seafoam a 2023-as év meghatározó sneakere, ez nem kérdés! Úgyhogy itt az ideje, hogy szóljunk róla egy-két szót! 

Air Jordan 4 sneakerek

Az első Air Jordan 4 az 1980-as években jelent meg Tinker Hatfield tervezésében. A látható air légbetét és a közepes szármagasság még az Air Jordan 3 sneakereket idézte benne, ám az összhatás már jóval könnyedebb és lazább volt velük szemben. Az ikonikus hálós panelek, és az egyedi befűzést segítő pántok egyedi karaktert adtak az Air Jordan 4-nek.

És ha láttad a Szemet szemért (Do The Right Thing) című filmet, akkor bizony láthattad, hogy nem épp bocsánatos bűn rálépni egy Air Jordan 4-re! (Kattints ide, ha megnéznéd az ikonikus jelenetet, amire most gondolunk!) 🎞️

De valószínűleg amúgy nem kell Neked külön bemutatni az Air Jordan 4 sneakereket. (Ha mégis, csak kattints ide, ahol eléred a bejegyzést, amiben már szóltunk pár szót az Air Jordan 4 “Thunder”-ről és az Air Jordan 4 “Red Thunder”-ről.) Az utóbbi időben nagyon nagyot mennek, 2023 meghatározó darabjai lesznek, ez az év tuti, hogy róluk is fog szólni!

Dehát ez nem is csoda! Bárkinek feldobják a megjelenését, és már messziről látszik róluk, hogy mennyire menők! Egyetlen sneakerhead gyűjteményéből sem hiányozhat néhány Air Jordan 4! 🤩

Air Jordan 4 Seafoam

Emblematikus Jumpman logo. Lágy, tengerzöld árnyalat. Fehér TPU-rács. Egyszerre elegáns és sportos hófehér szín. Nem más, ez mint az idén megjelent Air Jordan 4 Seafoam. 😍

Az Air Jordan 4 Seafoam nevét a “seafoam” névre keresztelt zöld (néha olajzöldnek is hívott) szín adja: ebben a színben pompáznak rajta markáns elemek. A fehér alapszínt – amilyen a bőr felsőrész is – ez az árnyalat díszíti a középtalpon, a Jumpman emblémán, a cipőfűző melletti műanyagok pántokban és a bélésben is. A tökéletes összhatást pedig a további fekete részletek (amilyen például a sarokfül is) adják meg. 

Így lesz az Air Jordan 4 Seafoam egyszerre visszafogott és karakteres, szerény és markáns. A színek összehangolt kontraszttal egészítik ki egymást. 👌

 Air_Jordan_4_Seafoam

Neked való, ha…

Ha szereted az újdonságokat, és ezért fontos, hogy az idei éve meghatározó csukája legyen a lábadon, akkor egész biztos, hogy be kell szerezned egy Air Jordan 4 Seafoam sneakert!

De akkor sem hagyhatod ki, ha csak úgy általában közel állnak a szívedhez a Jordan-ek – különös tekintettel az Air Jordan 4 cipők! ❤️👟

Nézz szét a ruhatáradban is! Vannak fehér, fekete, tengerzöld/olajzöld darabjaid? Ha igen, akkor azokkal is brutál jól fog mutatni egy Air Jordan 4 Seafoam! 

És ne feledkezzünk meg arról az örökbecsű megállapításról sem, miszerint a stílus maga az ember! Ha szeretnéd, hogy a stílusod magával ragadó és felejthetetlen legyen, akkor tuti, hogy szükséged lesz egy-két sneakerre! Ha nem is az Air Jordan 4 Seafoam-ra (bár igaz, ami igaz, ezzel tuti nem fogsz mellélőni), akkor egy Dunk-ra, vagy mondjuk egy Air Force 1-re!

Ha nem neked, akkor ajándékba!

És mondunk még valamit! Ha magadon nem is tudod elképzelni az Air Jordan 4 Seafoam, gondolj másokra! Mi a helyzet a csajoddal/barátnőddel/feleségeddel – vagy a pasiddal/barátoddal/férjeddel? Vagy mondjuk a gyerekeddel, illetve az unokaöcséddel, unokahúgoddal – netán az unokáddal? Valamelyikük tuti kiugranak a bőréből örömében, ha egy Air Jordan 4 Seafoam sneakert ajándékoznál neki! 🎁

Szülinap, névnap, gyereknap, ballagás, érettségi – minden alkalomra jó ajándék egy sneaker! Mi a helyedben nem is gondolkoznánk rajta sokat, még ma beszereznénk a legtutibb ajándékot!


Ha az idei év egyik meghatározó csukáját keresed, akkor az Air Jordan 4 Seafoam sneakerben megtaláltad, amit keresel! Rendelj egyet minél előbb (katt ide!), hogy a nyarat már ezzel a lépővel indíthatsd!

Olvasás folytatása

Kötelező olvasmány szülőknek! A legtutibb ajándék gyereknapra: sneaker cipő - OnSize

Komment

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.