minőség

Ismerj meg minket! – A szenvedély, ami életre hívta az OnSize-t

Ismerj meg minket! – A szenvedély, ami életre hívta az OnSize-t - OnSize

Érdekel, kik vagyunk? Naná, hogy érdekel: ha először jársz nálunk, akkor azért, ha pedig már törzsvásárlónk vagy, akkor azért! Blogunk legelső bejegyzésében bemutatkozunk kicsit részletesebben, de nem túl hosszan – ha meg kell saccolni, körülbelül 5 percben – aztán mehetsz is kiválasztani legújabb sneakered!

(Egye-fene, már most is mehetsz ha gondolod (katt ide) – majd később visszatérsz ide, ha kíváncsi vagy ránk!) 

a szenvedélyünk

Kiskorunk óta imádjuk a cipőket. 😍👟

A mai napig töretlen ez a rajongás: nincs nap, hogy ne okozna nekünk örömet valamelyik sneaker. Reggel alig várjuk, hogy elindulhassunk otthonról valamelyik kedvencünkben, és este már azon agyalunk, hogy másnap melyik lépőt húzzuk majd fel a lábunkra. Ha Te is ilyen vagy, biztosan ismerősek Neked is ezek az érzések!

Ha számodra is eszméletlen érzés felhúzni/kipróbálni/hordani/becsben tartani egy-egy limitált sneakert – akkor tutira jó helyen jársz! 

Azt szeretnénk, hogy minden vásárlónkat boldogsággal töltse el, ha nálunk vásárol, mert olyan élményt, kiszolgálást (és persze olyan cipőt!) kap, amilyenre gyerekkorunkban mi is mindig vágytunk.

 Azért csináljuk szívvel-lélekkel ezt az egészet, mert tudjuk, micsoda örömmel jár az a pillanat, amikor egy vadiúj sneaker kerül valakinek a birtokába. Ezt az örömet szeretnénk megadni minden vásárlónknak, minden sneaker-rajongónak!🤩

a kezdetek

Mikor még kiskölykök👶 voltunk (igen, most már nagyon idősek vagyunk, már csak ritkán kérik el a személyi igazolványunkat ha veszünk egy üveg vörösbort a marhapörkölthöz🤷‍♂️), nem igazán volt olyan hely Magyarországon, ahol rendezett, normális körülmények között lehetett volna sneakereket venni. 0 vásárlói élmény, 0 megbízhatóság, 0 garancia – ez jellemezte akkoriban azokat az alternatívákat, ahol sneakerhez lehetett jutni. 

Éppen ezért azzal a céllal vágtunk bele sneakerek értékesítésébe, hogy egy olyan lehetőséget teremtsünk ezeknek a cipőknek a megvásárlására, amely:

🤝 megbízható

😄 élményt nyújt  

💯 kellékszavatosságot nyújt

🥰 és szerethető!

Ahogy mondani szokták: a többi már történelem. 

Napról napra növekedtünk és fejlődtünk. Többezer eladott cipő és többezer elégedett vásárlóval a hátunk mögött pedig elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy megnyissuk webshopunkat. 🌐🛒

 Létrehoztuk Nektek ezt a helyet, ahol a rendelések leadása gyors és gördülékeny lehet, és ahol folyamatosan figyelhetitek a legújabb kincseket és a legújabb akciókat. Egy szó, mint száz: egy olyan platformot, ahonnan mi is szívesen vásárolnánk és rendelnénk sneakereket.

Hamarosan pedig már nem csak az online térben állunk majd rendelkezésetekre – de erről még kicsit később (nyugi, időben értesülni fogsz mindenről 😉)!

a minőség

Hadd emeljük ki külön, hogy:

Az összes cipőnk garantáltan eredeti és új!

Mi magunk vizsgáljuk és ellenőrizzük őket: sokezer cipővel volt már dolgunk, 100%-os pontossággal meg tudjuk mondani, ha hamisítvánnyal találkozunk. És mivel Ti a legjobbat érdemlitek, silány másolatokat nem is kínálunk Nektek. 🙅‍♂️

Csak és kizárólag megbízható partnereinktől származó, vadiúj cipőket értékesítünk.

a vásárlóink

Számunkra a vásárlói elégedettség a legfontosabb – és ez nem bullshit! 🚫🐮💩

🆓🚛 Nálunk magától értetődő az ingyenes kiszállítás. 

🔄✔️ Termékeinkre 14 munkanapos méretcsere garanciát vállalunk.

📦📦 A rendelt cipőt tartozékaival együtt dupla dobozba csomagoljuk, hogy elkerüljük a legkisebb szállítási sérüléseket is.

📞📧 Mindig elérhetőek vagyunk, minden kérdésre gyorsan válaszolunk!

💪🏼🦸‍♂️ Nem ismerünk lehetetlent: Ádám, az OnSize alapítója egyszer 200 km-t utazott azért, hogy még időben kicseréljen egy sneakert, és így a megfelelő ajándék kerülhessen a karácsonyfa alá.

ez az OnSize

Folyton nyaggatnak, milyen ajándéknak örülnél szülinapod/névnapod/gyereknap/ballagás/érettségi/diploma alkalmából? Csak dobd el nekik az onsize.eu linket (vagy ha biztosra akarsz menni, akkor a vágyott sneakerhez vezető konkrét linket), és kész!

Vagy csak szeretnéd feldobni a megjelenésed egy igazán bomba💣, új cipővel? Semmi akadálya, nálunk megtalálod azt a sneakert, amivel elkápráztathatsz mindenkit!

Meg akarod lepni a pasid/csajod/feleséged/férjed/gyermeked/unokád valamivel? Ha azt szeretnéd, hogy kiugorjon a bőréből örömében, csak rendelj Tőlünk egy cipőt, ami passzol a stílusához, és máris nyert ügyed van!

A legújabb, limitált sneakerre fáj a fogad? Keresd nálunk, meg fogod találni – vagy ha mégsem, csak szólj, és beszerezzük! 


Örülünk, hogy itt vagy nálunk, reméljük, hamarosan leadod a rendelésed, és küldhetjük is Neked a legvagányabb cipők egyikét! Irány a sneakerekhez! 😻

Olvasás folytatása

Csajok! A Nike Dunk Low Fuchsia beindítja a tavaszt (és a fiúk fantáziáját) - OnSize

Komment

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.