A nyereményjáték részleteiért görgess le!

KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYEK

Kapd elő a karácsonyi listád, mert idén minden kívánságodat valóra váltjuk! December 1- 20. között minden termékünkre 5% kedvezményt adunk a webáruházban és a boltban! Válogass prémium sneakerek, ruházati termékek és táskák széles kínálatából! Ha december 10-ig rendelsz, garantáltan bármely termékünk megérkezik Karácsonyig!

OnSize Advent Calendar

Nincs Karácsony adventi kalendárium nélkül! De mi idén olyan mutatunk, amit még biztosan nem láttál! December 1-től 20-ig minden nap extra meglepetés akcióval várunk! Jobb lesz ha figyelsz, mert a napi meglepetés akció csak 24 óráig érvényes és ha szerencséd van, akkor talán egyik nap a Te álom sneakeredet rejti a kalendáriumunk.

Akciós cuccok amik előbb megérkeznek, mint Kevin McCallister családja:

Kapni jó, de adni még jobb!

A kirakós akkor egész, ha az esélyek kiegyenlítődnek. A KIKAPCS. Alapítvány évek óta azon dolgozik, hogy kikapcsolódást és közösséget biztosítson olyan családok számára, akik sajátos nevelési igényű gyermekeket nevelnek. Idén szeretnénk a KIKAPCS. családok Karácsonyát is boldogabbá tenni, így minden december 1-20. közötti vásárlásunk végösszegének 0,5%-át a KIKAPCS. Alapítvány részére ajánljuk fel. Ha ezen felül is szeretnéd támogatni a KIKAPCS. gyerekeket, akkor ezt megteheted 1, 3 vagy 6 csoki árával, amit a vásárlásod végén adhatsz hozzá a végösszeghez.