GYIK

Ezen az oldalon szeretnénk a gyakran feltett kérdéseket egy helyen megválaszolni, Kérjük, olvasd végig az itt leírtakat, mielőtt az oldal chat funkcióját használod.

Milyen módokon tudom átvenni a cipőt?
A rendelésed tudod kérni:
-DPD házhozszállítással, ami 10.000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes,
-Bolti átvételre (1061 Budapest, Andrássy út 43.), ami minden esetben ingyenes,
-MPL házhozszállítással, aminek díja 1.990Ft + 1.500Ft kezelési költség. A termékeink megérkezése 2-14 munkanapot vesz igénybe házhozszállítás és bolti átvét esetén is.📦

Alapvetően 2-14 munkanap a szállítás ideje, de mindig a lehető  leggyorsabban szállítunk. Mivel fontosnak tartjuk vásárlóink elégedettségét, úgy döntöttünk, hogy a termékek kiszállításának a díját magunkra vállaljuk, így ez díjmentes.

Milyen módokon fizethetek?
A termékeket rendeléskor bankkártyával a SimplePay titkosított rendszerén keresztül, illetve utánvéttel is tudsz fizetni.

Eredeti termékeket árultok?
Természetesen, minden termék megbízható partnereinkről származik, amiket kiszállítás előtt gondosan átvizsgálunk, hogy a 100% eredetiséget tudjuk biztosítani.

Van garancia a termékekre?
Az OnSize-on egytől-egyig új, hordatlan termékeket árulunk, viszont az értékesítés módja miatt jogi szempontból használtnak minősülnek. A vonatkozó jogszabályok alapján termékeinkre kellékszavatosságot biztosítunk, ami a rendeltetésszerű használat mellett kialakuló állapotromlást fedezi, ennek időtartama 1 év.