eredetiség igazolás

pattern_1

Az OnSize-nál garantáljuk, hogy a nálunk vásárolt sneakerek eredetiek, származásuk szükség esetén visszakövethető a hivatalos forgalmazóig.

cipo_1_9b713521-4dbc-4c95-84f0-256448f06424
Annak érdekében, hogy az eredetiséget nektek is biztosítsuk, egy úgynevezett plombát, vagy más néven egyedi taget teszünk minden cipőre amelyek átmentek az ellenőrzési folyamaton. Kizárólag ilyen taggel ellátott, azaz ellenőrzött cipőket tudsz megvásárolni üzletünkben vagy webshopunkban.
plomba_1
Az ellenőrzés közben különböző módszerekkel bizonyosodunk meg arról, hogy a sneaker valóban eredeti. Kezdetben a dobozt és a dobozon található címkét ellenőrizzük. Ha kívül mindent rendben találtunk, akkor a cipőt vizsgáljuk át részletesen, hogy az alakja, varrása és a szaga megfelel-e az előírtaknak. Ha a külső ellenőrzés során minden stimmelt, akkor következik a belső talp varrás, méret címke, nyelvcímke, talpbetét ellenőrzése és szagminta is. Végül a tartozékokat is ellenőrizzük, és amennyiben sehol nem találtunk hibát, úgy jöhet a csomagolás és készletbe helyezés.

PÁR DOLOG, AMIRE A CIPŐ ELLENŐRZÉSE SORÁN ODAFIGYELÜNK


    -A varrásoknál ellenőrizzük a méretet, egyenletességet, cérna vastagságát és anyaghasználatot.

    -A ragasztásnál azt kell nézni, hogy ne legyen a mindenki által ismert kínaipiac/üzlet szaga. Ha gumi, vagy ragasztószagot érzünk, az magában nem probléma, de ha tömény kínai üzlet szag árad ki belőle, az gyanússá teszi a terméket. 

Ezek segítségével akár Ti is tudjátok, ha nem hivatalos helyről szerzitek be, vagy ha megkérdőjelezitek az eredetiségét.

A sneakereinken lévő OnSize tag jellegzetes, így csak az általunk forgalmazott cipőkön található meg. Az egyik oldalán az OnSize logo látható és “100% Verified Authentic” felirat kétszer, még a másik oldalán egy erre az oldalra vezető QR kód van szintén egy felirattal: “Please inspect. All claims null and void if tag is removed. OnSize.eu

cipo_2

A plomba/tag másik fontos előnye az eredetiség igazolás mellett a cserére és elállásra való lehetőség. Csak olyan cipőt áll módunkban visszavenni vagy kicserélni, amelyen sértetlen állapotban rajta van a tag. 

plomba_2
Ennek érdekében, ha online rendelsz akkor a tag eltávolítása előtt próbáld fel a cipőt, hogy megbizonyosodj arról valóban jó-e a méret és nincsen szükség cserére. Ugyanezt javasoljuk ajándék esetén is, hiszen a sértetlen taggel ellátott cipőt bármikor kicserélheted vagy visszahozhatod. Amennyiben az OnSize-ról vásárolt sneakert vennél valaki mástól, abban az esetben is kérd a taget, illetve a számlát az eredetiség bizonyítása érdekében. Használt cipőnél a tag már valószínű nem lesz rajta, de célszerű olyantól vásárolni, aki megőrizte.
Layer_1